ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ

Μέτρο 19 CLLD/LEADER & Προτεραιότητα 4 ΕΠΑλΘ

Η Αναπτυξιακή Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε. - ΑΝKO, στο πλαίσιο της διαβούλευσης για τη διαμόρφωση της στρατηγικής τοπικής ανάπτυξης του Νέου Προγράμματος CLLD / LEADER για την Προγραμματική Περίοδο 2014 - 2020, ανακοινώνει το πρόγραμμα των νέων Ενημερωτικών Συναντήσεων σύμφωνα με το επισυναπτόμενο αρχείο.

Η Αναπτυξιακή Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε. - ΑΝΚΟ  σε συνεργασία με το  Δήμο Εορδαίας διοργανώνουν στις 25/8/2016 ημέρα Πέμπτη  και ώρα 19:00 εκδήλωση ενημέρωσης - διαβούλευσης στα Κομνηνά (πρώην Δημαρχείο Δήμου Βερμίου), στο πλαίσιο διαμόρφωσης της στρατηγικής τοπικής ανάπτυξης του νέου Τοπικού Προγράμματος LEADER (CLLD) για την περίοδο 2014-2020.

Συνημμένα:
Download this file (Hmerida_Eordaias_2.pdf)Ημερίδα Εορδαίας

Η Αναπτυξιακή Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε. - ΑΝΚΟ  σε συνεργασία με το  Δήμο Σερβίων - Βελβεντού διοργανώνουν στις 25/8/2016 ημέρα Πέμπτη  και ώρα 20:00 εκδήλωση ενημέρωσης - διαβούλευσης στο Βελβεντό (αίθουσα Πνευματικού Κέντρου), στο πλαίσιο διαμόρφωσης της στρατηγικής τοπικής ανάπτυξης του νέου Τοπικού Προγράμματος LEADER (CLLD) για την περίοδο 2014-2020.

Προηγούμενα Προγράμματα Leader

Χρησιμοποιώντας αυτή την σελίδα, συμφωνείτε στη χρήση των cookies.