ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ

Μέτρο 19 CLLD/LEADER & Προτεραιότητα 4 ΕΠΑλΘ

ΝομοθεσίαΣτις 5/11/2015 εκδόθηκε η Υπουργική Απόφαση με την οποία καθορίζονται οι όροι και οι απαιτήσεις για την παραγωγή και διάθεση τροφίμων οικοτεχνικής παρασκευής καθώς και οι διαδικασίες καταχώρισης των μονάδων παρασκευής αυτών στο Κεντρικό Ηλεκτρονικό Μητρώο Οικοτεχνίας (ΚΗΜΟ).

Ακολουθεί η απόφαση :

Συνημμένα:
Download this file (YA_Oikotexnias.pdf)ΥΑ Οικοτεχνίας
Χρησιμοποιώντας αυτή την σελίδα, συμφωνείτε στη χρήση των cookies.